Trouwfoto’s Anita en Lennart

Mijn Keuzes

Foto's Gemaakt / Mijn Keuzes 88 Views

Een trouwdag hoeft niet ook de feestdag te zijn.

Anita en Lennart waren getrouwd, maar wilden absoluut nog een feest geven. Want dan mag je NOG een keer je mooie trouwkleding aan. Een geweldig feest was het zeker, maar zo konden ze ook nog geweldige foto’s van hun liefde en verbondenheid aan elkaar laten maken.

Natuurlijk maak ik een trouwreportage met veel plezier en naar de wensen van het paar. Van te voren bespreken we de wensen, hoor en bedenk ik wat bij Anita en Lennart past. Want niemand is hetzelfde. En natuurlijk zitten er romantische plaatjes tussen, maar ook die met humor en met stijl. Want dat bezit dit paar absoluut.

Het weer was onvoorspelbaar winters…

Weet je dat het hagelde en stormde deze dag? Gelukkig was het voor de trouwreportage precies even droog!!  Zoiets regelt zichzelf wanneer het een ‘gezegend’ paar betreft…

Zie hoe bijzonder deze lieve mensen, Anita en Lennart, eruit zagen!

Boukje Canaan-feestavond A&L-4 Boukje Canaan-feestavond A&L-5 Boukje Canaan-feestavond A&L-6 Boukje Canaan-feestavond A&L-7 Boukje Canaan-feestavond A&L-8  Boukje Canaan-bruidsboeket12 Boukje Canaan-feestavond A&L-11

Boukje Canaan-feestavond A&L-9Boukj Canaan - Anita en Lennart-6069

Boukje Canaan - bruidspaar in keuken-1

Boukje Canaan-feestavond A&L-14  Boukje Canaan-feestavond A&L-16

Boukje Canaan-feestavond A&L-19

Boukje Canaan-feestavond A&L-18

Ik heb nog een aantal vragen aan dit paar gesteld.

Waarom heb je gekozen voor Boukje als jullie trouwfotograaf, wat gaf de doorslag?
De reden dat Lennart en ik voor jou hebben gekozen is dat je out of de box kan denken, meedenkend bent en heel sociaal, waardoor wij ons op ons gemak voelen. Wij vinden het beide niet prettig om voor de camera te staan en jij hebt ervoor gezorgd dat we geen enkel moment ons onprettig hebben gevoelt.

Wat vind je van het resultaat?
we zijn er heel erg blij mee, mooie (subtiele) details. Niet de cliché trouwfoto’s maar toch zijn het overduidelijk trouwfoto’s. Door de fijne samenwerking hebben we iets moois gecreëerd. Als we de foto’s weer bekijken wanen we ons gelijk weer op de dag van het feest, het gevoel is zo goed vastgelegd.

Zou je me aanbevelen bij anderen? En zo ja, wat vertel je ze?
JAAAAA! En dat is om wie jij bent! Alles zit erin: sociaal, meedenkend, zich kunnen verplaatsen in een ander, aanpakker, energie, coachen en zo kunnen we wel doorgaan.

Wat vind jij? Door jouw mening te geven kun je iets betekenen!

Help Anita en Lennart aan iets moois

Gun je ze een leuke extra print voor aan de muur? Je kunt ze helpen! Vertel hieronder welke foto jou het meeste aanspreekt en waarom.

Bij 25 reacties ontvangen ze een foto naar keuze in formaat 2o x 30.

Bij 50 reacties wil ik ze zelfs een dibond cadeau doen!

Doe het gelijk! Welke foto spreekt jou aan en waarom?

Comments